Höst på Liljerum.

IMG_6136

Det känns som en höst har förflutit och jag har missat den, mer eller mindre. Det enda jag har sett är verktyg, virke, skräp och läckande kranar. Renovering, värkande leder, knapp sömn och kalla tår mot plastparkett. En magsjuk hund som sprutlakerar arbetsrummet med sin egen avföring mitt i natten som grädde på moset. Man vet att man lever när man duschar en gång i veckan hemma hos päronen i grannkommunen och lever på mikromat. Det är med all säkerhet renovering på gång när man ser en ask med 500 spik försvinner från början till slut när hundratals meter pärlspont avverkas.

Det är nu som uppehållen faktiskt uppskattas, när man kan ta byta från genomskitiga snickarbyxor till vanliga kläder. Som när jag och Anna-Maria åkte på improvisationsteater för någon vecka sen. Förundrad över att kunna klä upp sig fortarande. Kuragebloggen goes modeblogg, kanske jag får högre ratings nu? Kanske skjuter jag mig i foten med tanke på förra inlägget? Tur att jag inte är lajvare. En gång i tiden bar jag bara svarta kläder eftersom jag hade långt hår och var hårdrockare helt och hållet (fortfarande, syntens lön är döden….). Nu har jag hittat en tegelfärgad stickad tröja och en mockarock från 70-talet. Seger, jag har brutit mig loss från ungdomen.

IMG_6147

Kanske kan delge en liten tjuvkikning i köket.

IMG_6171

 

4 kommentarer

Under Funderingar

4 svar till “Höst på Liljerum.

 1. Åke

  Ja du Anders de är inte lätt att vara människa.Men jag tycker nog att du är mästare i det mesta.Det var allafall en stilig rock och keps du har hittat..Kommer Ni upp någonting? Ska Ni till Furudal 2010 ?
  Ha det bra

 2. Frej

  Hmm… långt hår, svarta kläder, hårdrock. På nåt sätt känns det så väldigt bekant.
  70-tals flört när det gäller kläder funkar ju förresten alledels utmärkt för nämnda musik. Bar å kôr på!

 3. wobbeke

  Snygga kläder helt klart! Det ser ut att bli fint i köket också, jag vill komma och titta nuuuuuu!! Vi kommer med bäbisarna sen när de blir större…;) Eller kanske utan hundarna för då kan vi komma tidigare….HIHi vi har bäbisar, de är helt ljuvligt underbara!

 4. wobbeke

  Mer Mer Mer Mer mer Mer Mer Mer Mer Mer!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s