Struthätta klar.

Ytterligare en struthätta gjord på beställning. Materialet är ett hårt valkat ylle, nära klädeskvalité. Den tog ganska precis en ”Van Helsing” att göra, dvs längden av en lite för lång fånig pajasrulle som i framtiden kommer att skrattas åt liksom vi skrattar åt kalkoner som ”The sword and the Sorcerer” idag. Filmen ska inte heller vara tillräckligt engagerande så att man utan möda kan ägna sig åt hantverk samtidigt. Nåväl. Den är enklast möjliga och som tidsmåttet att döma är den ihopsydd på maskin, men till min ära fållad med lintråd.

Lämna en kommentar

Under Textil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s