spik och blosshållare

Smidde lite idag, ett gäng småspik och några bloss/ljushållare av medeltida typ. Ganska så avslappnade saker att smida, man behöver inte tänka så mycket när man jobbar. Sådana här små ljushållare är praktiska att ha med sig, de tar ingen plats och sätter man dem på fingrarna kan man göra sig själv till en mortiis- eller danzig-look-alike.

7 kommentarer

Under Järn

7 svar till “spik och blosshållare

 1. Har du inga bilder på den där ljusstaken du knackade ihop?

 2. Anders, vilken topppensida, forsätt!

  Allgode
  http://www.runristare.ax

 3. För man vill ju verkligen se ut som Mortis…
  😀

 4. kurage

  Peter, jo jag har skrivit ett inlägg som inte kommer publiceras förrän bröllopet är över ifall Lunda skulle läsa….

 5. Haha! Så bra då! Ska jag avbeställa Simon, eller? Jag tror inte att han börjat än. Kul att du läste lite blog hos mig förresten. Det började klia i fingrarna när jag läste din 🙂

 6. kurage

  Alltså jag är nöjd med ljusstaken men den kanske inte är perfekt. Det är på gränsen även om jag inte skulle skämmas för att använda den. Om simon gör en så är det väl bra så kan vi kombinera dem och se hur vi tolkat bilden. Min ljusstake finns ju iallafall i reserv. Du får avgöra själv, jag kan maila över bilder om du så vill.

 7. Jag har sett din, och tycker att den är mycket tjusig. Jag ska höra med Simon hur det går för honom – det är ju bara en månad kvar nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s