Kurs i grundläggande medeltida sömnad.

22-23 november kommmer jag hålla i en grundkurs i medeltida sömnad i Jönköping. Kursen fokuserar huvudsakligen på tiden 1000-1400 och innehålla en liten del dräkthistorik men huvudsakligen sömnad och materillära. Man kommer lära sig grunderna i medeltida handsömnad med stygn efter arkeologiska förlagor. Man får hjälp att påbörja plagg och hjälp med hur man klipper till de medeltida plaggen efter medeltida bildmaterial och arkeologiskt material. Under en hel helg syr vi och vi kommer hålla till i Hemslöjdsförbundets ändamålsenliga lokaler i Jönköping

Kostnaden för kursen är 950 kr plus material.

Återkommer med mer info! Vid intresse, maila anders.lindkvist[at]yahoo.se

Lämna en kommentar

Under Övrigt & pålysningar, Textil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s