I väntans tider.

Jag har fullt upp med projekt för tillfället, jag har lyckats fylla mina händer med flera lite mer långtgående projekt. Jag får dem inte ur händerna för tillfället. Jag tänkte därför göra lite smygtittar så ni trogna läsare kan få drömma er fram till kommande blogginlägg. För er som inte är helt ovana i hobbyn är det inte svårt att gissa åtminstone vilket håll det barkar. Framöver ska jag försöka skriva en sammanfattning på engelska för mina internationella läsare.

img_4336img_4342img_4343

English summary: This is the beginning of a new era with small english summaries in every ny article. That is for all you non-swedish speaking folks. This small article is just about that I for the moment have alot to do and therefor can not publish anything until any of my work is done. The pics are a couple of previews of my uppcoming projects, please enjoy.

8 kommentarer

Under Övrigt & pålysningar

8 svar till “I väntans tider.

 1. Tom

  Är det så att jag skymtar en brickbandskantning på den mittersta bilden eller lurar mitt öga mig med önsketänkande?

 2. kurage

  Du skulle må då va? Det är nästan rätt emellertid. Men nära skjuter ingen hare.

 3. Shit i toppmurklan va snyggt tyget i mitten va!
  vill se mer

 4. kurage

  Det kan avslöjas att det är samma tyg som i 1700-talsvästen, se länk nedan. Jag tycker verkligen om färgen. Jag köpte en gång 7-8 meter av det 49kr/m när en tygbutik slog igen. Superkvalité som tidigare kostad 250kr/m. Skulle just nu behöva lite mer sådant tyg…

  https://kurage.wordpress.com/2008/10/01/1700-talsdrakt-klar/

 5. Great! Now I finaly will be able to follow this blog!

 6. Jaha det va det alltså. Slog mig sen att det kändes bekant därifrån.

 7. kurage

  Yes Samuel it is very nice that you finally understand what I mean :-p

 8. Hmm… jag misstänker att vi kanske pysslar med samma slags plagg (eller snarlika)? Snyggt är det iaf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s