Stadsparksprojektet!

Denna sommar arbetar jag som museipedagog och hantverkshistoriker på Friluftsmuseet i Stadsparken, jönköping. Det är under Jönköpings Läns museum och jobbet sträcker sig till 17 aug. Jag kommer återskapa 1700-tal och dess olika sysslor för besökaren. Det kommer bli allt från luntakok, såptillverkning, smide, till sömnad, saftkokning och trähantverk. Mycket av materialet publiceras på bloggen.

Här är jag på jobbet i vilket fall i mina lite snobbigare tidiga 1700-talskläder, annars kommer jag klä mig mer allmogemässigt.

1 kommentar

Under Övrigt & pålysningar

Ett svar till “Stadsparksprojektet!

  1. Ping: Jubileum | Kurage -Hantverk, historia och reenactment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s